INHOUD. VORM. VISIE.

Het Portaal werkt voor organisaties en bedrijven die de uitdagingen van vandaag en morgen serieus nemen.

Onze diensten

Storytelling

Inspireer! Laat je stakeholders op een open en creatieve manier zien wat je ambities, plannen en daden zijn richting een duurzame toekomst.

Stakeholderdialoog & samenwerking

Co-creëer! Realiseer samen met je stakeholders maatschappelijke waarde.

Strategie & inzicht

Analyseer en bepaal je richting! Krijg inzicht in jouw toegevoegde waarde en ontwikkel een effectieve communicatie- en duurzaamheidsstrategie.

Detachering & interim

Optimaliseer! Krijg professionele ondersteuning bij je communicatiestrategie, contentcreatie of eventprogrammering.

Ook jouw bedrijf of organisatie staat voor de uitdaging om naast zwarte cijfers, ook waarde te creëren voor de natuur, je directe omgeving en jouw mensen. Want dat is waar de wereld om vraagt. Maar hoe doe je dat? Wij helpen je bij het aanscherpen van jouw antwoord. En vervolgens bij het vinden van een vorm waarmee je jouw stappen kunt laten zien. Zowel intern als extern, aan iedereen die belangrijk voor je is. Lopen we samen op?

Cases

BAM Wonen | Positionering en corporate story

BAM Wonen is marktleider op de Nederlandse woningbouwmarkt met succesvolle, eigen woonconcepten voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Met als stip op de horizon ‘een duurzaam thuis voor iedereen’. BAM Wonen zet alles in het werk om betaalbaar, circulair, klimaatadaptief en natuurinclusief te bouwen. Mensen staan daarbij centraal.

Het Portaal ondersteunde BAM Wonen bij haar positionering, corporate story en optekenen van haar belangrijke transitiethema’s.

Cosun | Storytelling en community

Agrarische coöperatie Royal Cosun verwerkt sinds 1899 hun aardappelen, suikerbieten, chicorei en inmiddels ook veldbonen tot producten voor iedere dag. Het doel is om de volledige potentie van planten te ontsluiten en om zo op een duurzame manier slimme oplossingen te creëren voor huidige en toekomstige generaties.

De businessgroepen Aviko, Cosun Beet Company, Duynie Group, Sensus en SVZ zijn onderdeel van Cosun. Samen ontsluiten ze een netwerk van 11.000 telers met uitdagingen op het gebied van rendement, bodem, plantgezondheid, biodiversiteit en maatschappelijke waardering. Royal Cosun gaat samen met deze telers aan de slag om de toekomstbestendigheid van de teelt te verbeteren.

delen telers on- en offline hun kennis en ervaring. Het Portaal ondersteunt Groeikracht met storytelling en het bouwen van de community.

KW1C | positionering en corporate story

Door de fusie tussen De Leijgraaf en het Koning Willem I College in 2022 is één van de grootste en meest toonaangevende ROC’s van ons land ontstaan. De MBO-opleidingen in Brabant gaan verder onder de naam Koning Willem I College, nu al de meest duurzame MBO van Nederland. In samenwerking met Horizons schreef Het Portaal met studenten, docenten, staf én externe stakeholders haar toekomstgerichte verhaal. Buutvrij maakte vervolgens deze mooie video.

Wil je bij ons langskomen?  

Leuk! Je bent welkom bij ons op kantoor, met het mooiste uitzicht van Rotterdam. Uiteraard komen we ook graag jouw kant op of maken we digitaal kennis met elkaar.