MVO-Rapportage

Van terugblikken naar vooruitkijken. Maak van een mvo-rapportage een missiestuk dat richting geeft en enthousiasmeert!

Geen lijstje afvinken, maar een route kiezen

Mvo-rapportage is meer dan alleen een duurzaamheidsverslag volgens de GRI standards of een goede score op de Transparantiebenchmark. Want na het eerste doel: verantwoording afleggen over het recente verleden, zien wij direct een tweede doel: richting geven aan de toekomst. Door te rapporteren over hoe je omgaat met de uitdagingen van vandaag, laat je zien hoe je je voorbereidt op de opgaven van de toekomst. Zo wordt de rapportage een moment om de behaalde successen intern te vieren én om nieuwe doelen te stellen.

Sommige onderwerpen waarover je wilt rapporteren, heb je al paraat. Wij voegen daar graag zaken aan toe die we ophalen bij je medewerkers, investeerders, klanten en omwonenden. Door met hen te praten, hun prioriteiten in kaart te brengen en met jou te kijken hoe jouw bedrijf op deze onderdelen presteert. Zo komen we tot een rapport dat de activiteiten en beweegredenen van jouw bedrijf simpel en creatief uitlegt. De vorm snijden we toe op de doelgroep. En tot slot, je hoeft niet tot 30 juni te wachten: waarom niet vaker dan jaarlijks aan je stakeholders ‘rapporteren’?

Rapportage Cases

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Meer weten over onze verslagen?

We vertellen je graag meer over onze visie op mvo-rapportages, en hoe we je kunnen helpen. Je bent van harte welkom bij ons op kantoor, of wij komen jouw kant op.