Onze diensten

Wij helpen jouw bedrijf of organisatie toekomstbestendig te worden. Door een beroep te doen op jouw eigen creatief en creërend vermogen en dat van jouw stakeholders. Zonder weg te kijken wanneer de opgave lastig lijkt.

Storytelling

Breng met storytelling jouw bedrijf of organisatie in beweging en maak de verbinding tussen jouw mensen, je stakeholders en de maatschappij. In tekst en beeld, zowel online als offline. Storytelling draait om het vertellen van echte verhalen die ertoe doen en die laten zien hoe jij bijdraagt aan een duurzame toekomst. Het Portaal helpt je jouw verhalen scherp te krijgen en brengt deze tot leven bij de juiste doelgroepen.

Stakeholderdialoog & samenwerking

Maatschappelijke waardecreatie of innovatie realiseer je samen met je stakeholders. De transitieopgaven zijn voor menig bedrijf inmiddels zo complex dat samenwerking, met bekende of nog relatief onbekende stakeholders, onontbeerlijk blijkt. Het Portaal helpt je om met de juiste partijen een vruchtbare dialoog te programmeren en te organiseren. Op zo’n wijze dat er relaties voor de lange termijn ontstaan. Wat helpt is het grote hoogwaardige netwerk dat ons bureau in de loop van meer dan twee decennia heeft opgebouwd.

Strategie & inzicht

Met een heldere duurzaamheids- en communicatiestrategie maak jij de ambities van jouw bedrijf of organisatie concreet en zichtbaar. We bepalen samen welke thema’s er toe doen, wat je wilt bereiken en hoe je je inspanningen en ambities op een geloofwaardige en aansprekende manier zichtbaar kan maken. Waar nodig valideren we onze adviezen door middel van bijvoorbeeld een materialiteitsmatrix, mvo-raamwerk of stakeholderanalyse.

Detachering & interim

Soms is het druk. Collega’s zijn tijdelijk niet beschikbaar of de ambities bij je bedrijf of organisatie zijn zo groot dat agenda’s overlopen. Gedurende dit soort periodes kan Het Portaal soelaas bieden door tijdelijk bij te springen.

Daarnaast beschikt Het Portaal over een flexibele schil van professionals met uiteenlopende disciplines. Denk aan ondersteuning bij je communicatie(strategie), contentcreatie of eventprogrammering. Iedere professional die bij je aan de slag gaat wil net als wij zelf bijdragen aan een duurzame toekomst.