Storytelling

Missie en kernwaarden, daarover praat je niet op een verjaardag. Waarover wél? Over drijfveren, over het beter willen doen, over vallen en opstaan. Dat is wat wij bedoelen met storytelling. En daar helpen we je graag bij.

Een goed verhaal, dat wil iedereen horen

Storytelling is een manier om stakeholders te informeren over de unieke uitdagingen en dilemma’s waar jouw bedrijf voor staat, en over de oplossingen die je ziet. Het landschap waarin je dit doet, is vaak gepolariseerd. Mvo-ambities worden door de buitenwacht gewantrouwd en intern speelt continu de zorg om de winstgevendheid van de onderneming. Elk verhaal heeft dan ook meerdere kanten en dat is precies wat we met storytelling laten zien. Dat vraagt een gedegen analyse van de maatschappelijke ontwikkelingen en een grote mate van maatschappelijke sensitiviteit. En daarnaast waardevolle input die we halen uit jouw bedrijf, maar net zo zeer uit stakeholders en criticasters. Zo komen we tot verhalen van boeren, burgers en buitenlui, CEO’s, wetenschappers en activisten, en wordt jouw ware verhaal begrijpelijk en geloofwaardig.

storytelling Cases

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Verder praten over storytelling?

Graag! We hebben prachtige voorbeelden om je te inspireren en zijn heel benieuwd naar jouw verhaal. Geef ons een belletje of kom een keer langs op ons kantoor, dan bespreken we wat we voor je kunnen doen.