Vacature:
Medior projectmedewerker

Als communicatie- en adviesbureau verbindt Het Portaal al meer dan 20 jaar opdrachtgevers met de samenleving en hun stakeholders. ACCEZ ondersteunen wij al een aantal jaren met veel plezier. Dit heeft geleid tot een hechte relatie en mooie resultaten. Nu zoeken wij voor deze opgave een medior projectleider.

ACCEZ

ACCEZ helpt ondernemers bij de noodzakelijke circulaire transitie. Daarvoor brengt zij relevante partijen zoals ondernemers, beleidsmakers en onderzoekers samen. Ze verbindt kennis en leert ondernemers door de ogen van de maatschappij naar hun eigen activiteiten te kijken. Tijdens haar speurtocht naar toekomstbestendige antwoorden mag twijfel gewoon bestaan, net als de onvermijdelijke weerstanden die zij onderzoekt, begrijpt en doorbreekt. Ook legt ACCEZ nieuwe verbindingen met, soms onwaarschijnlijke partners en rekent zij af met oude afhankelijkheden. Samen wordt de ‘license to operate’ in de circulaire economie hervonden.

ACCEZ is een publieke samenwerking tussen de provincie Zuid-Holland, TU Delft, Universiteit Leiden, Erasmus Universiteit Rotterdam, Wageningen University and Research en VNO-NCW West. De thema’s waarop zij hun werkwijze inzetten om de circulaire transitie te versnellen zijn: circulaire gebiedsontwikkeling, duurzame land- en tuinbouw en gebiedsgerichte aanpak.

Over de functie

Ter ondersteuning van het ACCEZ team zijn wij op zoek naar een medior projectmedewerker op de thema’s circulaire gebiedsontwikkeling en tuinbouw: 

 • Ondersteuning van projecten: vertaalslag maken van strategie naar uitvoering.
 • Organiseren van bijeenkomsten: meedenken over inhoud en vorm, voorbereiden van de bijeenkomst, ondersteunen van de projectleider tijdens uitvoer van de dag.
 • Versterken van relatiemanagement: je onderhoudt connecties en legt nieuwe verbanden.
 • Meedenken over de ontwikkeling van de werkwijze en positionering van ACCEZ en haar projecten.

Over jou

 • Je hebt 3-5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in duurzaamheidstransities.
 • Je hebt affiniteit met beleid, wetenschap en/of bedrijfsleven.
 • Je kunt je flexibel bewegen in een veranderende omgeving met verschillende belangen.
 • Je vindt het leuk om handen en voeten te geven aan cocreatieprojecten.
 • Je bent ondernemend.
 • Je bent een teamspeler met een grote mate van zelfstandigheid.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

De praktische kant

De functie is per direct beschikbaar tot en met december 2023. Mogelijke verlenging is afhankelijk van wederzijds enthousiasme en van de projecten. We zoeken iemand voor 32 of 40 uur per week. Donderdag is ACCEZ’ vaste teamdag, dan werken we met het team op het provinciehuis in Den Haag. De overige dagen wisselend vanuit huis, provinciehuis of elders op locatie.

Geïnteresseerd?

Stuur dan je cv, LinkedIn profiel en motivatie naar Rien Bongers (rien.bongers@het-portaal.net).

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.