Vacature: Communicatieadviseur

Wil jij ook een duurzaam verschil maken? En geloof jij ook in de kracht van communicatie om dat te kunnen doen? Zo ja, dan maken we bij Het Portaal graag kennis met je!

Voor ons bureau in Rotterdam zijn we per direct op zoek naar een hands on communicatieadviseur. Een collega die enthousiast wordt van uiteenlopende communicatievraagstukken voor een diverse groep opdrachtgevers. Van agrifood tot de bouwsector, publiek en privaat. Voor welke sector we ook werken, we snappen als geen ander dat waardecreatie altijd meervoudig is: ecologisch, sociaal én financieel-economisch.

Wie zijn wij?

Als communicatie- en adviesbureau verbindt Het Portaal al meer dan 20 jaar opdrachtgevers met hun stakeholders rondom maatschappelijke uitdagingen. Met onze diensten helpen we het verhaal over duurzaamheid of mvo voor het voetlicht te brengen. Via strategie, onderzoek, storytelling, dialoog of verslaglegging. Zowel intern als extern. Welke dienst we ook aanbieden, een mensgerichte aanpak staat altijd centraal.

We ontwikkelen creatieve concepten en voeren deze ook uit. Heldere, authentieke en proactieve communicatie is cruciaal is voor het creëren van maatschappelijke en economische toegevoegde waarde. Vanuit deze visie werken we voor bedrijven, overheden, woningcorporaties, onderwijs- en onderzoeksinstellingen en belangenorganisaties. Nu we na corona weer flink aan de weg timmeren zoeken we nieuwe collega’s.

Bij Het Portaal werken we in een klein team met een flexibele schil van zelfstandigen, creatievelingen en duurzaamheidsexperts. Kom jij ons team versterken?

Wie zoeken wij?

  • Je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring bij een bureau als adviseur en projectmanager.
  • Je hebt minimaal hbo- werk- en denkniveau en bent analytisch sterk.
  • Je weet als geen ander de juiste communicatiestrategie te bepalen en bent op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid.
  • Je weet hoe je verhalen schrijft.
  • Je bent een stevige sparringpartner die de nuance zoekt, initiatiefrijk, commercieel en sociaal vaardig.
  • Je bent van nature een relatiebouwer die zich graag verdiept in de wereld en in die van onze opdrachtgevers. Je werkt niet voor een klant, maar met een klant.
  • Je bent sturend in projecten en zorgt voor goede samenwerking binnen projecten en teams.
  • Je wilt minimaal drie dagen per week met ons aan de slag.
  • Je woont bij voorkeur in de regio Rotterdam.

Wat wij bieden

Bij Het Portaal bieden we je een zelfstandige functie in een nog klein team met grote flexibele schil, een informele werksfeer, uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden en misschien wel het mooiste uitzicht van Rotterdam.

Zin om mee te bouwen aan ons bureau?

Stuur dan je cv, LinkedIn profiel en motivatie uiterlijk 24 juni 2022 ter attentie van Rien Bongers (rien.bongers@het-portaal.net).

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.