“Hoe nemen we onze medewerkers mee in het ijzersterke verhaal achter ons natuurlijke mineraalwater?"

Lees meer over dit project

Door hen daadwerkelijk 'mee te nemen', was ons advies. Het verhaal van je product breng je niet over aan de hand van een presentatie in de bedrijfskantine. Voorzien van kaplaarzen en een vlog-camera reisden dertien ambassadeurs naar de bron van Chaudfontaine om op hun beurt het verhaal intern – maar ook op feestjes en netwerkbijeenkomsten – zelf uit te kunnen dragen. Zij maakten de reis naar de bron.

Klaarstomen tot ambassadeur
Onder onze begeleiding reisden de aanstormende ambassadeurs, een fotograaf en een professionele filmploeg af naar het Belgische Chaudfontaine. Vanuit het wellness centre werden de werknemers klaargestoomd voor hun nieuwe rol als ‘ambassadeur’. Hoe vertel je een verhaal, hoe schrijf je een blog en hoe film je een vlog? 

Zintuigelijke sessies
Daarvoor werden ze meegenomen in zintuigenprikkelende sessies: een smaaktest met een heuse watersommelier; een boswandeling in regen die zestig jaar later als Chaudfontaine water uit de bron zal komen; en een duik in een zwembad van mineraalwater. Bovenal werden de ambassadeurs uitgedaagd de duurzame verhalen achter het mineraalwater met eigen ogen te ontdekken. Bewapend met camera’s, pen en papier, bezochten zij bron en bottelarij, en spraken met lab-medewerkers, dorpsbewoners en duurzaamheidsexperts.

Een korte, epische compilatiefilm ter introductie van het ambassadeursprogramma aan het voltallige team van Coca-Cola Nederland toont de impact die de reis heeft gemaakt.
 

Let's meet the Chaudfontaine Champions

Compilatiefilm van de belevenissen van de champions bij de bron van Chaudfontaine.