The war for talent is voor bedrijven en overheden één van de grote uitdagingen van deze tijd. Hoe vind je als werkgever het talent dat je nodig hebt, en hoe zorg je ervoor dat ze geïnteresseerd raken in jouw als werkgever? We nemen de MVO-uitdagingen en vraagstukken van de opdrachtgever als startpunt en activeren talenten om hier creatieve en vernieuwende oplossingen te bedenken. 

Lees meer over dit project

Met BYE leggen we op een authentieke manier de verbinding tussen werkgevers en jong talent. Door dit talent te betrekken bij maatschappelijke vraagstukken van werkgevers creëren we een nieuwe structuur om talentvolle werknemers te vinden en te interesseren voor een organisatie. Door co-creatie leggen we een uitdaging van een werkgever aan de talentenpool voor. Door het gebruik van game-mechanismen activeren we de talenten creatieve en vernieuwende ideeën te bedenken.  

De beste inzendingen worden beloond met een prijs en een direct contact met de werkgever. De ideeën die binnen BYE ontstaan kunnen bovendien dankzij de directe verbinding tussen organisatie en deelnemers snel en efficiënt worden ingezet en daarmee van grote meerwaarde zijn.