Nieuwe collega's

Het was een maand met veel veranderingen binnen het team van Het Portaal. We namen afscheid van Kiona Stierman, die na haar stage bij ons nu kan afstuderen. Er zijn ook twee nieuwe collega’s begonnen: Leland Sontotirto en Vera de Sterke. We stellen ze graag aan je voor.

 

Lees verder

Vera de Sterke

We hebben ons team versterkt met een redacteur. Vera de Sterke is vanaf 17 mei jl. druk met de online storytelling en blogs, daarmee levert ze in stilte haar persoonlijke bijdrage aan de communities van Het Portaal.
Wat de kracht van het woord en het vertellen van verhalen kan zijn, leerde Vera tijdens haar studie Literatuurwetenschap. Ze deed onderzoek naar een toentertijd nieuw genre in de cinema: de foodfilm. Voedsel is sindsdien een thema dat als een rode draad door haar leven loopt. Niet alleen houdt ze erg van koken, ze is vooral geïnteresseerd in het verhaal dat achter voedsel schuilgaat. Ze vertelt graag de verhalen achter de zichtbare feiten. Met veel plezier volgde ze de Master Redacteur/editor en dat resulteerde in het maken van kookboeken. Ze bijt zich graag vast in teksten, en maakt van iedere berg aan informatie een constructieve en enthousiasmerende vertelling.
Als echte Rotterdamse houdt ze zich bezig met de ontwikkelingen op het Rotterdamse foodgebied, ze laat zich graag leiden door de duurzame wind die door de stad waait. Ook werkte ze voor Rotterdams populairste foodblog De Buik van Rotterdam.

Leland Sontotirto

Als nieuwe stagiair verwelkomen we Leland Sontotirto binnen Het Portaal. Leland is stagiair community management en zal zich vooral bezig gaan houden met The Milk Story. In zijn periode binnen ons team kunnen we hem laten zien hoe je een levendige community bouwt met een duurzaam platform.
Leland is geboren in Paramaribo maar getogen in Rotterdam. Na het behalen van zijn gymnasiumdiploma is hij International Communication and Media gaan studeren aan de Erasmus Universiteit. Als motivatie om voor Het Portaal te kiezen noemt hij ons positieve imago, maar vooral ons doel spreekt hem aan. “Het Portaal denkt namelijk aan een toekomst waarin onderwerpen als communicatie en duurzaamheid centraal staan.” Met enthousiasme ondersteunt hij de redactie in diverse werkzaamheden en hoopt hij bij Het Portaal veel werkervaring op te doen om in de toekomst op een eigen manier de wereld te helpen.