The Milk Story genomineerd voor European Excellence Awards

We loeien van enthousiasme! The Milk Story is namelijk genomineerd voor twee European Excellence Awards. Deze prestigieuze awards geven erkenning voor de meest excellente PR- en communicatieprojecten in Europa. Uit bijna 1.600 aanmeldingen staat het project op de shortlist voor de categorieën ‘beste blog’ en ‘beste nationale campagne Benelux’.

Lees verder

Drie jaar geleden gingen we samen met FrieslandCampina de uitdaging aan. Het betrekken van stakeholders bij de online dialoog over een duurzame en verantwoorde toekomst van de Nederlandse zuivelsector. Niet pushen, maar de maatschappelijke uitdagingen en inspanningen op een transparante en aansprekende manier zichtbaar maken en de dialoog hierover faciliteren.

The Milk Story ontwikkelde zich in de afgelopen jaren tot een autoriteit. Een platform waar kennis en dialoog over de zuivelsector in Nederland samenkomen. Waar een podium wordt gegeven aan iedereen die constructief over de verduurzaming van de sector wil meedenken. The Milk Story verbindt boeren, burgers, experts en criticasters om het verhaal van zuivel te vertellen en te zoeken naar inzichten om de sector verder te helpen.

Inmiddels staan er ruim 650 blogs online en hebben bijna 200 auteurs meegeschreven aan het verhaal van de sector. Dagelijks wordt er door bijna 5.000 volgers op Twitter en ruim 15.000 volgers op Facebook meegepraat over nieuwe ontwikkelingen en vraagstukken die via The Milk Story worden aangejaagd. Offline vinden stakeholders elkaar tijdens diverse TMS netwerkevenementen en zuiveltours, in zowel de Amsterdamse grachtengordel als het boerenerf in de polder.

Op 10 december is de uitreiking van de EEA’s in Stockholm. Op de shortlist staan we met ons “zuivelverhaal” tussen WWF, Philips Benelux, Samsung en andere grote namen. Onze trots is groot. 

European Excellence Awards Shortlist

European Excellence Awards Shortlist
European Excellence Awards Shortlist