Digital Communication Award voor Het Portaal

We hebben een Digital Communication Award in de wacht gesleept! Vorige week stonden we op het podium in Berlijn vanwege ons bijzondere platform The Milk Story. Al vier jaar maakt The Milk Story de grote maatschappelijke uitdagingen van de zuivelsector bespreekbaar onder een breed publiek. Dat werd beloond en daar zijn we dan ook uitermate trots op.

Lees verder

De Digital Communication Awards, die jaarlijks worden uitgereikt, selecteren de beste projecten en campagnes op het gebied van digitale communicatie in Europa. In de categorie ‘Blog’ werd The Milk Story verkozen tot winnaar. Onze creatief directeur Thomas van Gaal: “Het is geweldig dat het ons team is gelukt om met FrieslandCampina deze prestigieuze award te winnen. Het is een kroon op ons werk!”

Op basis van maar liefst 840 blogs is met meer dan 250 organisaties en andere belanghebbenden de dialoog over zuivel aangegaan. Daarbij mogen we onze opdrachtgever en mede-initiatiefnemer FrieslandCampina niet vergeten te noemen. Dankzij hen heeft dit mooie platform deze unieke plek binnen de zuivelsector verworven.

Frank van Ooijen, Corporate Director Sustainability & Communications bij FrieslandCampina: “De moed om het management en de eindredactie van The Milk Story bij Het Portaal als onafhankelijke partij neer te leggen, heeft de geloofwaardigheid van dit multistakeholderplatform gewaarborgd”.