De impact van de 3e Industriële Revolutie

Jeremy Rifkin spreekt van de derde industriële revolutie. Groene energie en internet technologieën zijn de opruiers. Zij bieden uitgelezen kansen om ook de (maak)industrie in Europa, Nederland en Rotterdam te vernieuwen en klaar te stomen voor deze eeuw.

Lees verder

Het Portaal ziet de impact van deze ontwikkeling eveneens. Mede daarom zijn wij voor de gemeente Rotterdam sinds kort het project 'Maakstad Rotterdam' gestart. Een project om de innovatieve energie in Rotterdam in beeld te brengen en de vele kleine en grote hoofdrolspelers aan het woord te laten.

Wilt u alvast een kijkje nemen in wat Rotterdam te bieden heeft? En wat heeft deze revolutie voor u in petto? Wij mogen u vanuit Het Portaal kosteloos een ticket aanbieden voor de 3rd Rev Xperience.

Op 6, 7 en 8 november 2014 organiseert am+d in het Vierhavensgebied en op de RDM Campus in Rotterdam dit 3-daagse congres waar topdeskundigen uit binnen- en buitenland hun toekomstvisie met u delen. Die toekomst wordt letterlijk zichtbaar en tastbaar in fascinerende demonstraties van vooraanstaande bedrijven, onderzoeksinstituten en onderwijsinstellingen. Lees op de website van am+d meer over het congres.

U kunt uw gratis toegangsbewijs downloaden via deze link.